Aloe Vera in tratarea afectiunilor pielii, proprietati si beneficii

Beneficii aloe vera
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Afecțiuni ale pielii pe care le poți trata cu Aloe Vera

Suntem foarte încântați atunci când aflăm despre un ingredient-minune natural, care rezolvă mai multe probleme de sănătate si are diverse întrebuințări. O astfel de plantă vindecătoare este Aloe Vera.  Este dovedit clinic rolul de adjuvant important pe care il are extractul de Aloe Vera in tratarea afectiunilor pielii, in mod special.

Când îți prinde bine un produs pe bază de Aloe

Încă din antichitate, Aloe Vera era cunoscută ca fiind o plantă cu puteri miraculoase. Alexandru cel Mare folosea seva cu consistență de gel pentru a vindeca rănile provocate în luptă ale soldaților săi. Foarte eficientă pentru tratarea arsurilor comune și a arsurilor solare, acesteia i s-a dovedit, prin intermediul mai multor studii, puterea de vindecare rapidă. Aloe Vera are în componența sa anumite substanțe care previn umflarea zonei afectate, ajutând corpul să refacă în profunzime pielea.

Mai mult decât atât, cremele care conțin extract de Aloe Vera sunt de mare ajutor persoanelor cu psoriazis. Tot în ce privește pielea ce dă mâncărimi, uscată și cu roșeață provocată de dermatită seboreică, Aloe Vera ajută la ameliorarea acestor simptome.

Lista de întrebuințări nu se termină aici: Aloe Vera este eficientă și în tratarea afecțiunilor cu virusul herpex simplex, aftele bucale și herpesul genital, încetinind dezvoltarea și reproducerea acestuia. În vreme ce încetinește pe de-o parte dezvoltarea agenților patogeni, Aloe Vera accelerează vindecarea, de exemplu, a accneei, prin prezența acesteia în componența diverselor produse care o combat.

Vulnomed Spray, un singur produs pentru tratarea mai multor afecțiuni

Fiind un spray cu soluție izotonică pe bază de Aloe Vera și Clorură de Argint, Vulnomed Spray este recomandat în curățarea, irigarea și hidratarea pielii.

Datorită extractului de Aloe Vera recomandat in tratarea afectiunilor pielii, spray-ul este indicat pentru rănile acute și cronice, leziuni dermatologice variate, suprafețe ale pielii rănite sau uscate. De asemenea, este foarte eficient în tratarea arsurilor solare. Textura sa ușoară, lejeră, permite o curățare completă și profundă a pielii afectate. Este totodata foarte util si eficient in debridarea (eliminarea) țesuturilor necrotice. Mai mult, Vulnomed Spray asigură o curățare completă a pielii deteriorate și a mucoaselor, fără să provoace leziuni ale țesutului nou format. Acesta previne apariția erupțiilor cutanate, inflamației și iritației.

Clorura de sodiu din preparat previne contaminarea cu microbi a pansamanetului și menține un mediu de vindecare rezistent la bacterii. Pe de altă parte, conținutul de clorură de argint, menține sub control microorganismele din plagă, nepermițându-le acestora să se dezvolte. Aloe Vera, cu proprietățile sale miraculoase, completează acest trio prețios, prin rolul antiseptic, restaurând țesutul și vindecându-l.

Utilizarea este destul de facilă, pulverizându-se direct pe zona cu probleme, după ce aceasta a fost curățată de impurități cu o compresă sterilă. În plus, prin puterea sa de curățare și hidratare a rănilor, spray-ul Vulnomed poate fi cu ușurință utilizat pe post de prim-ajutor, prin aplicare imediată, direct pe rană. Dacă este necesar, se poate folosi de până la 2-3 ori pe zi.
Prin urmare, datorită beneficiilor pe care Aloe Vera le are pentru piele, Vulnomed Spray este un remediu multilateral, ajutând în tratarea celor mai des întâlnite afecțiuni ale acesteia.

Subscribe to our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Un răspuns la “Aloe Vera in tratarea afectiunilor pielii, proprietati si beneficii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − eight =