Misiune, viziune, valori

MLM Medical este o companie distribuitoare de echipamente și consumabile medicale cu sediul în București. Având un portofoliu complex de produse, compania se adresează atât clinicilor medicale, cât și lanțurilor de farmacii și clienților finali.

MISIUNE

MLM Medical își propune să contribuie la generarea actului medical de calitate în România prin oferirea de instrumente și mobilier medical la cele mai înalte standarde.

VIZIUNE

În cadrul MLM Medical credem cu tărie că eficiența unui act medical depinde în mare măsura și de consumabilele medicale utilizate în timpul prestării actului medical.


Totodată, știm cât de importantă este grija permanentă pentru pacient și îi încurajăm pe toți clienții să o considere o prioritate. Cum facem asta? Prin produsele de înaltă calitate pe care le oferim, prin orientarea spre inovație și adaptarea la nevoile în permanentă schimbare generate de diferite tipuri de afecțiuni și tratamente.

VALORI

heart-rate

Calitate

Activitatea noastră este orientată către inovare și cercetare, deoarece ne propunem să oferim clienților noștri accesul la acte medicale de calitate, atât în ceea ce privește experiența personalului medical, cât cea a pacienților.

5

Tradiție

De peste 15 ani furnizăm spitalelor, clinicilor și farmaciilor produse medicale perfomante, selectate cu grijă dintr-o piață variată de producători internaționali.

2

Inovație

Schimbările continue care au loc în societate și care generează schimbări atât la nivel macro, cât și la nivel micro, ne-au determinat să ne concentrăm atenția, în mod constant, asupra ultimelor descoperiri în domeniul medical pentru a îmbunătăți gama de produse oferite clienților.

respect

Respect

Ne concentrăm activitatea în jurul preocupării pentru clienții noștri, dar și pe menținerea unui standard înalt al practicii medicale, astfel încât să menținem încrederea oamenilor în calitatea sectorului medical din România.

Pe parcursul celor 15 ani de activitate, MLM Medical a dezvoltat continuu gama de produse, îmbunătățind totodată nivelul serviciilor, în raport cu dinamica specifică pieței, dar și cu nevoile în continuă schimbare ale pacienților. De asemenea urmărim constant inovațiile în domeniul medical și ne adaptăm permanent serviciile în funcție de acestea.