Parteneri

MLM Medical este importator direct al mai multor producători importanți la nivel mondial cu care are parteneriate de lungă durată. De asemenea, portofoliul actual de clienți include majoritatea spitalelor de stat, precum și lanțuri de clinici și spitale private cu notorietate pe piața serviciilor medicale din România.

Prezentă în peste 85 de țări, și distribuitor de produse către peste 400 de clienți, compania egipteană produce peste 20 de linii de consumabile pentru care are mai multe tipuri de certificări (ISO9001:2008, ISO9001:2012, BRC, FDA, BSCI, SEDEX, ISO131485:2003, ISO131485:2012, CE, ANVISA, SA-8000). De asemenea, compania a dezvoltat în timp un număr impresionant de facilități de producție, ceea ce îi oferă posibilitatea de a distribui pansamente atât în Europa, cât și în afara continentului. Astfel, Pharmaplast are capacitatea de a deservi numeroase piețe medicale dintre care cele mai importante sunt Germania și Italia.

logo_500px

Allgaier Medical este o afacere de familie care are în centru o echipă unită și atașată de valorile tradiționale germane, menținute cu grijă de-a lungul timpului. Orientată constant către schimbări benefice care să determine îmbunătățirea structurii companiei și a produselor pe care le furnizează, Allgaier asigură calitatea ridicată a produselor sale printr-un sistem de management al calității care implică fiecare angajat din departamentele de vânzări și tehnice. În cadrul companiei procesul de producție este parțial automatizat combinând cele mai sofisticate mașini cu gradul înalt de calificare al angajaților. Garanția pentru calitatea ridicată a instrumentelor medicale „fabricate în Germania” vine și din faptul că produsele companiei sunt verificate în fiecare etapă de producție în conformitate cu cele mai stricte standarde, fiind ergonomice și atestate cu marcaj CE. Acestea sunt folosite cu succes în chirurgia generală, dentară și în cazul intervențiilor chirurgicale minim-invazive.

Resorba-Logo@2x

Înființată în 1991, compania are acum peste 500 de angajați. Recent, a fost preluată de grupul britanic de companii Advanced Medical Solutions, specializat în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și distribuția unor produse inovatoare și cu performanță ridicată de îngrijire a rănilor, a pansamentelor chirurgicale, a materialelor medicale de înaltă calitate, dar și a adezivilor medicali și a suturilor pentru răni.

Resorba este producător de talie mondială de produse inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic. Punând accent pe furnizarea celor mai bune rezultate posibile pentru pacienți, Resorba produce o gamă largă de produse și materiale, inclusiv din argint sau alte aliaje, spume, adezivi pentru țesuturi, suturi, precum și hemostatice. Acestea sunt vândute sub propriile mărci ActivHeal®, LiquiBand® și RESORBA®.

Produsele companiei sunt realizate în două centre din Marea Britanie, unul în Țările de Jos, două în Germania și unul în Republica Cehă. De asemenea, acestea sunt vândute în 70 de țări printr-o rețea de parteneri și distribuitori multinaționali și regionali, dar și prin vânzări directe în Marea Britanie, Germania, Republica Cehă și Rusia.

FAMED_logo_tagline_ZYWIEC_RGB

Produsele sunt utilizate de medici din aproape 80 de țări din întreaga lume, pe cele mai solicitante piețe și în cele mai dificile condiții. Dincolo de calitatea produselor, renumele companiei se datorează și investiției prioritare în personal calificat. Datorită angajamentului unei echipe de specialiști de înaltă clasă, susținuți de echipamente de producție moderne și soluții tehnologice unice dezvoltate de-a lungul anilor, produsele Famed se bucură de o reputație excepțională, contribuind la îmbunătățirea calității asistenței medicale în întreaga lume.

intro-logo

Viziunea companiei este aceea de a furniza produse de înaltă calitate la prețuri corecte, în conformitate cu cerințele și așteptările clienților. De asemenea compania își protejează poziția în sector prin utilizarea de acțiuni, prin investirea continuă în tehnologie și prin dezvoltarea de noi produse.

logo

Okcel funcționează ca divizie independentă a Synthesia Grup având o experiență de peste 20 de ani în producția de comprese hemostatice din celuloză oxidată absorbabilă, biodegradabilă și biocompatibilă. Podusele companiei sunt utilizate anual în cadrul a peste 3,5 miliarde de operații chirurgicale, pe 4 continente. Viziunea companiei-mamă se bazează pe inovarea producției și tehnologiei folosite, asigurarea unor soluții complexe și a unor servicii care să vină în completarea produselor, plasarea calității în fața cantității, orientarea către relații de lungă durată cu clienții, dar și oferirea unui portofoliu variat de soluții prietenoase cu mediul.

logo_textpol

Lider al pieței spaniole de pansamente de unică folosință, Texpol dispune de facilități moderne, situate în Manresa, cu un centru de producție de peste 17.000 de metri pătrați, echipat cu utilaje tehnologice avansate, proces de sterilizare și laboratoare proprii aprobate de agenții de sănătate, astfel încât să poată acoperi, conform celor mai înalte standarde, toate fazele procesului de producție.