MLM Medical

MLM Medical este o companie distribuitoare de echipamente și consumabile medicale cu sediul în București. Având un portofoliu complex de produse, compania se adresează atât clinicilor medicale, cât și lanțurilor de farmacii și clienților finali.

Principalul factor diferențiator, în piață, este promptitudinea cu care acționăm și calitatea produselor pe care le oferim precum și relațiile pe termen lung pe care am reușit să le dezvoltăm cu cei mai mulți dintre clienții noștri.

În cei 15 ani de activitate am devenit un partener de încredere pentru ei întrucât le-am oferit soluțiile optime pentru fiecare stadiu de dezvoltare și evoluție a companiei. Astfel, dând dovadă de empatie, respect și încredere, am crescut împreună.

Pentru a menține nivelul ridicat de calitate a produselor, echipa noastră participă constant la târguri din afara țării și interacționează personal cu companiile producătoare de echipamente și consumabile medicale, pentru a alege furnizorii care se aliniază cel mai bine cu valorile și viziunea noastră de business, dar și cu cea a clienților noștri. În general, produsele sunt alese în funcție de raportul calitate – preț, ceea ce clienții noștri apreciază foarte mult.

Criteriile după care sunt aleși furnizorii sunt renumele fabricii, la nivel mondial sau în regiune, istoria companiei și investițiile pe care le face în cercetare, plus studiile clinice pe care le poate pune la dispoziție pentru produsele de interes.

De-a lungul timpului, dinamica pieței a determinat introducerea unor produse noi în portofoliul MLM Medical. În prezent, îngrijirea la domiciliu este una dintre cele mai mari nevoi, după care urmează prevenția, sub toate aspectele ei.

La nivel mondial, procentul populației de vârsta a treia crește într-un ritm accelerat, ceea ce aduce în discuție o provocare pentru sistemul public de sănătate întrucât este nevoie de servicii de calitate care să poată suporta și presiunea care se pune la nivelul sistemului cu privire la numărul de persoane care au nevoie de astfel de servicii.

Pe parcursul celor 15 ani de activitate, MLM Medical a dezvoltat continuu gama de produse, îmbunătățind totodată nivelul serviciilor, în raport cu dinamica specifică pieței, dar și cu nevoile în continuă schimbare ale pacienților. De asemenea urmărim constant inovațiile în domeniul medical și ne adaptăm permanent serviciile în funcție de acestea.